Ćao, Landaro!

landara-za-opis-bloga

Već neko vreme želela sam da napravim internet mesto koje će biti posvećeno onome što jeste moja velika ljubav. Da li da započnem ili ne, kako, iz kog ugla da pišem o putovanjima bila su najčešća pitanja koja sam postavljala. Prelomila sam i počela… Ne, ja nisam proputovala ceo svet, ali cele godine mislim gde ću putovati, realizujem te zamisli i ono što je najbitnije za što manji budžet. O mestima na kojima nisam bila, pričaće vam moji prijatelji koji su isto tako pasionirani za putovanja kao i ja, neki i više. Obožavam da iskopavam nove destinacije, jeftine karte, super smeštaje po “budget” cenama i delim to svaki put sa istim oduševljenjem sa svojim prijateljima. U ovome sam postala, pa slobodno mogu reći, ekspert.

Kao i svaka landara, volim da idem i putujem gde god, po zemlji, u inostranstvu, a jednim posebnim segmentom putovanja smatram istraživanje grada u kojem živim… Vodim se krilaticom “Jednom godišnje ( dva, tri i više puta… :) ) idite na neko mesto na kojem nikada niste bili”

Putovanja nisu i ne treba da budu luksuz, nisu privilegija… Privilegija je upoznavati nova mesta na način koji vama odgovara i prija….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *